• سامانه های بانکداری مدرن
    • خدمات بانکداری الکترونیک
    • رمز ساز ایران زمین
      نرم افزار رمزساز ایران زمین، یک برنامه تولید رمز جهت افزایش ضریب امنیتی عملیات مالی و غیر مالی در سامانه اینترنت بانک و نیز تراکنش های کارتی بانک ایران زمین است که قابل استفاده بر روی گوشی های همراه با سیستم عامل اندروید و IOS می‌باشد.
      در راستای ارائه خدمات امن بانکداری مجازی، مشتریان بانک می توانند پس از مراجعه به شعب و ثبت درخواست خود و همچنین نصب و فعال سازی نرم افزار بر روی سیستم عامل گوشی مورد نظر، نسبت به تولید رمز یکبار مصرف برای انجام عملیات مالی و غیر مالی در خدمات بانکداری مدرن بانک اقدام نمایند.

مزایای استفاده از رمز ساز ایران زمین:
      • * عدم نیاز به پرداخت هزینه توسط مشتریان به منظور خرید سخت افزار
      • * عدم نیاز به اینترنت در زمان تولید رمز
      • * جلوگیری از افشای رمز اول و دوم کارت و سوء استفاده های احتمالی
      • * افزایش امنیت در تراکنشهای مالی و غیر مالی

نحوه فعالسازی سرویس رمز یکبار مصرف کارت:
      1. 1- مراجعه مشتری به شعب بانک ایران زمین
      2. 2- ثبت درخواست فعال سازی سرویس رمز یکبار مصرف توسط مشتری
      3. 3- تخصیص دسترسی و فعالسازی سرویس مذکور و تحویل QRCode توسط کاربر شعبه
      4. 4-دانلود نرم افزار رمز ساز بانک ایران زمین از سایت izbank.ir با توجه به سیستم عامل گوشی همراه و نصب آن بر روی گوشی همراه توسط مشتری
      5. 5- دانلود نرم افزار رمز ساز بانک ایران زمین از سایت izbank.ir با توجه به سیستم عامل گوشی همراه و نصب آن بر روی گوشی همراه توسط مشتری
      6. 6-فعالسازی نرم افزار مذکور از طریق QRCode دریافتی از شعبه و انتخاب رمز ورود به نرم افزار رمزساز