•
      آگهی پذیره نویسی افزایش سرمایه شرکت بانک ایران زمین (سهامی عام) ثبت شده به شماره 399279
      تاریخ انتشار: ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
      تعداد بازدید: ۶۶۸۳
      به اطلاع می رساند با استناد مصوبه مجمع عمومی فوق العاده شرکت بانک ایران زمین (سهامی عام) مورخ 1390/04/29 و پیرو اخذ موافقت از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار، مقرر گردید سرمایه شرکت از طرق صدور سهام جدید از مبلغ 2000 میلیارد ریال به مبلغ 4000 میلیارد ریال، افزایش یابد.

به اطلاع می رساند با استناد مصوبه مجمع عمومی فوق العاده شرکت بانک ایران زمین (سهامی عام) مورخ ۱۳۹۰/۰۴/۲۹ و پیرو اخذ موافقت از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران تحت شماره ۲۳۴۲۱ مورخ ۱۳۹۰/۰۲/۰۵ و مجوز شماره ۱۲۱/۴۰۲۰۹ مورخ ۱۳۹۰/۰۳/۰۸ سازمان بورس و اوراق بهادار، مقرر گردید سرمایه شرکت از طرق صدور سهام جدید از مبلغ ۲۰۰۰ میلیارد ریال به مبلغ ۴۰۰۰ میلیارد ریال، منقسم به ۴۰۰۰ میلیون سهم ۱۰۰۰ ریالی به شرح زیر افزایش یابد:

۱- سرمایه فعلی شرکت: دو هزار میلیارد ریال

۲- مبلغ افزایش سرمایه: دو هزار میلیارد ریال

۳- مبلغ سرمایه پس از افزایش: چهار هزار میلیارد ریال

۴- ارزش اسمی هر سهم ۱۰۰۰ ریال

۵- تعداد سهام عرضه شده: دو هزار میلیون سهم

۶- نوع سهم: عادی

۷- محل افزایش سرمایه: افزایش سرمایه شرکت از محل آورده نقدی سهامداران به مبلغ ۲۰۰۰ میلیارد ریال انجام خواهد شد.

۸- موضوع افزایش سرمایه: رعایت الزامات قانونی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در خصوص حداقل سرمایه تعیین شده، افزایش توانائی ها و ظرفیت بانک برای جذب منابع و افزایش سهم بانک ایران زمین از کل بازار، افزایش توانائی و ظرفیت بانک در اعطای تسهیلات و همچنین سهم بانک از کل اقتصاد کشور، و گسترش شبکه شعب و ایجاد شعب جدید، افزایش سودآوری و بازده بانک از طریق افزایش سهم بانک در ارائه خدمات بانکی، افزایش توانائی و ظرفیت بانک، ارائه خدمات و فعالیت های ارزی بانک، کاهش ریسک بانک با توجه به افزایش سرمایه و نسبت کفایت سرمایه و همچنین ارائه خدمات نوین بانکی.

۹- به هر صاحب سهم، در ازای هر سهم متعلقه در تاریخ ۱۳۹۰/۰۴/۲۹، تعداد یک حق تقدم خرید سهم جدید تعلق می گیرد.

۱۰- سهامدارانی که ظرف مدت هفت روز از تاریخ انتشار آگهی به علت تغییر آدرس و یا به هر دلیل، گواهینامه حق تقدم خود را دریافت ننمایند، می توانند جهت دریافت گواهینامه مربوطه به آدرس مندرج در بند ۱۲ این آگهی مراجعه نمایند.

۱۱- مهلت استفاده از حق تقدم در خرید سهام جدید، ۶۰ روز از تاریخ انتشار این آگهی می باشد.

۱۲- سهامداران محترمی که تمایل به استفاده از حق تقدم خود دارند، بر اساس مورد زیر اقدام نمایند:

سهامداران می بایست مبلغ تعیین شده در گواهی حق تقدم خرید سهام جدید بابت بهای سهام را ظرف مهلت مقرر به حساب جاری شماره ۵۱۰۰ نزد بانک ایران زمین شعبه سیدجمال الدین اسدآبادی (کد ۱۰۲) یا از طریق کلیه شعب بانک ملت در سراسر کشور به حساب مذکور واریز و رسید بانکی مربوطه به انضمام گواهینامه حق تقدم خرید سهام جدید را ظرف مهلت استفاده از حق تقدم، با پست سفارشی به نشانی: تهران، خیابان سعدی جنوبی، پایین تر از چهارراه استقلال (مخبرالدوله) جنب بانک ملی سعدی، ساختمان تقی نیا، طبقه همکف، تالار خدمات امور سهامداری شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سهامی عام)، کدپستی ۱۱۴۴۷۱۵۸۱۶ ارسال نموده و یا مدارک را مستقیماً به نشانی مذکور تحویل و رسید دریافت نمایند.

۱۳- در صورت عدم تمایل به مشارکت در افزایش سرمایه، سهامداران می توانند در مهلت تعیین شده برای پذیره نویسی نسبت به واگذاری حق تقدم خود از طریق بازار فرابورس ایران اقدام نمایند. با توجه به قابلیت معامله مکرر حق تقدم خرید سهام شرکت، خریداران نهائی می بایست قبل از پایان مهلت پذیره نویسی نسبت به واریز بهای سهام جدید به حساب جاری شماره ۵۱۰۰ نزد بانک ایران زمین شعبه سیدجمال الدین اسدآبادی (کد ۱۰۲) یا از طریق کلیه شعب بانک ملت در سراسر کشور به حساب فوق واریز کرده و رسید بانکی مربوطه، به انضمام گواهینامه حق تقدم خرید سهام جدید را ظرف مهلت مقرر با پست سفارشی به نشانی: تهران، خیابان سعدی جنوبی، پایین تر از چهارراه استقلال (مخبرالدوله)، جنب بانک ملی سعدی، ساختمان تقی نیا، طبقه همکف، تالار خدمات امور سهامداری شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سهامی عام)، کدپستی ۱۱۴۴۷۱۵۸۱۶ ارسال نموده و یا مدارک را مستقیماً به نشانی فوق الذکر تحویل و رسید دریافت نمایند. بدیهی است در صورت عدم ارسال مستندات یاد شده یا عدم واریز بهای اسمی، سهام جدید به آنها تعلق نخواهد گرفت.

۱۴- حق تقدم سهامدارانی که در مهلت مقرر از حق تقدم خود استفاده ننموده اند و همچنین پاره سهم های ایجاد شده، توسط شرکت از طریق بازار فرابورس ایران عرضه و مبلغ حاصل از فروش پس از کسر هزینه ها و کارمزد متعلقه به حساب بستانکاری سهامداران منظور خواهد شد.

نکات مهم:

- مسئولیت صحت و قابلیت اتکای اطلاعات اعلامیه پذیره نویسی بر عهده ناشر است.

ناشر شرکت تأمین سرمایه، حسابرس، ارزشیابان و مشاوران حقوقی ناشر، مسئول جبران خسارت وارده به سرمایه گذارانی هستند که در اثر قصور، تقصیر، تخلف و یا به دلیل ارائه اطلاعات ناقص و خلاف واقع در عرضه اولیه که ناشی از فعل یا ترک فعل آنها باشد، متضرر گردیده اند.

- ثبت اوراق بهادار نزد سازمان بورس و اوراق بهادار، به منظور حصول اطمینان از رعایت مقررات قانونی و مصوبات سازمان بورس و اوراق بهادار و شفافیت اطلاعاتی بوده و به منزله تأئید مزایا، تضمین سودآوری و یا توصیه و سفارشی در مورد شرکت ها یا طرح های مرتبط با اوراق بهادار توسط سازمان نمی باشد.

- با توجه به زمان برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت، این افزایش سرمایه تا تاریخ برگزاری مجمع نزد مرجع ثبت شرکتها به ثبت خواهد رسید.

- سایر افرادی که تمایل به خرید حق تقدم عرضه شده در بازار فرابورس ایران را دارند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص فعالیت شرکت، می توانند به سایت اینترنتی شرکت به آدرس www.izbank.ir مراجعه و یا با شماره تلفن ۸۸۶۰۸۴۸۳-۰۲۱ امور سهام تماس حاصل نمایند.

- گزارش توجیهی هیأت مدیره در خصوص افزایش سرمایه، گزارش بازرس قانونی در این خصوص و همچنین بیانیه ثبت سهام جدید در سایت اینترنتی شرکت به آدرس www.izbank.ir و یا سایت سازمان بورس و اوراق بهادار به آدرس www.seo.ir بخش بازار اولیه در دسترس می باشد.

- پذیره نویسان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف از موارد یاد شده در این اعلامیه مراتب را کتباً به سازمان بورس و اوراق بهادار به آدرس زیر ارسال نمایند.

تهران، ابتدای خیابان ملاصدرا، شماره ۱۳، سازمان بورس و اوراق بهادار، مدیریت نظارت بر بازار اولیه

هیأت مدیره بانک ایران زمین

منتشر شده در: